Inspira’t. Campanya de sensibilització del día mundial sense tabac.

El dijous 31 de maig és el dia mundial sense tabac i la UPCCA de Mislata junt amb el Consell de la Joventut i l’Associació Juvenil Menys Graus hem planificat una intervenció de sensibilització per a esta setmana a l’àmbit escolar i comunitari.

L’activitat a l’àmbit escolar (secundària) consistix en el següent:

Durant tota la setmana els IES disposaran d’uns cartells en grandària DIN A3 per a ser penjats en el hall o el pati, on els alumnes freqüenten més i existisca l’espai adequat per a posar-los. A més facilitarem el DVD “És fàcil deixar de fumar” perquè puga estar funcionant en un lloc visible i accessible, no específicament per a l’alumnat sinó per a la resta de la comunitat educativa.

Un dia de mediació en l’hora del descans per cada IES:

Junt amb esta tele, organitzarem un espai d’expressió que anomenarem Inspira’t perquè els alumnes puguen escriure els seus missatges preventius.  Esta activitat estarà dinamitzada per la UPCCA, voluntaris del Consell de la joventut i els corresponsals dels centres educatius. A més organitzarem jocs, farem xapes, etc…

Els dies assignats a cada IES són:

Dilluns 28 de maig. IES Sagrado Corazón

Dimarts 29 de maig. IES Santa Cruz

Dimecres 30 de maig IES Molí del Sol

Dijous 31 de maig IES Músic Martí i Soler

  • A més, els jóvens que vullguen deixar de fumar podran inscriure’s a un taller per a deixar de fumar dirigit exclusivament a adolescents, la inscripció podrà formalitzar-se eixe mateix dia que estiguem en el centre o acudint al Centre Jove del Mercat.

A l’àmbit comunitari, l’activitat és frenètica, portem durant tot el mes llançant missatges i notícies a tots els nostres amics de facebook i twitter, si encara no eres amic agrega’ns buscant UPCCA Mislata. A més comencem junt amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer un taller per a deixar de fumar el dia 31 de maig a les 10 del matí per al que encara queden places. El dia 31 recolzarem al Consell de la Joventut i l’Asoc. Menys Graus de 11.30 a 13.30 i de 18 a 20 amb una activitat de sensibilització en l’Av Gregorio Gea.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: