Què és?

VALORACCIÓ

2011-2012

 

Un any més, tant la Regidoria de Joventut com la Unitat de Prevenció Comunitària de les Drogodependències junt amb la Regidoria d’Educació, tornen a realitzar un esforç de coordinació per a presentar als instituts d’Educació Secundària i d’Ensenyança Professional un programa d’actuació conjunt, que facilite al professorat una visió global de les activitats educatives municipals oferides per als adolescents i jóvens en edat escolar.

L’objectiu d’aquest programa que hem anomenat “Valor acció” és la promoció de valors prosocials que fomenten el desenvolupament personal de l’alumnat i els previnguen de comportaments de risc social (problemes de consum de drogues, violència en els seus diferents àmbits, racisme i xenofòbia, etc.).

La proposta educativa per als propers anys té un caràcter longitudinal de manera que es treballaran quatre aspectes de l’educació en valors des de 1r a 4t d’ESO i 1r de Batxiller. Amb la finalitat d’augmentar l’impacte de les activitats, cada trimestre del curs escolar es centrarà en un dels valors que proposem a continuació, de manera que totes les classes de 1er a 4t de l’ESO i 1r de Batxiller tindran programades activitats que treballaran el mateix valor.

Quadre global per als coordinadors. Valoracció 2011 – 2012

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: